
Parsakaali-kinkkugratiini
4 hengelle
400g parsakaalia
300g palakinkkua
1 mozzarellajuusto
3 kananmunaa
1 dl kermaa
1 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
suolaa, mustapippuria
voita
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Huuhtele parsakaali vedellä, irrota nuput hellästi ja erittele kukinnot pieniksi käsin. Pilko parsakaalin varsi pieneksi. Keitä varsia kiehuvassa ja suolalla maustetussa vedessä minuutti. Lisää nuput ja keitä vielä toinen minuutti.

Valuta mozzarella ja revi juustosta paloja käsin. Levitä myös mozzarella vuokaan. Sekoita kananmuna, kerma ja maito sekä juustoraaste kulhossa. Kaada seos vuokaan. Paista uunissa noin 30 minuttia, kunnes munamaito on kypsynyt ja juustoraaste on saanut kullanruskean pinnan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti