keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Jauhelihatäytteinen munakasrulla

Munakas on loistavan ravitseva lounas! Tämä munakas on kiepautettu rullalle ja se on saanut maukkaan täytteen. Voit luoda munakasrullan omilla lempparitäytteillä, helposti tästä rullasta riittää myös jaettavaksi! 

Jauhelihatäytteinen munakasrulla

Munakas:

6 kananmunaa
5dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria


Täyte:

400 g jauhelihaa
pieni sipuli
6 kirsikkatomaattia
1 rs maustamatonta tuorejuustoa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria


Päälle:

1,5 dl juustoraastetta



Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Kaada munakastaikina pellille, joka vuorattu leivinpaperilla Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.


Ruskista jauheliha pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon pilkotut kirsikkatomaatit. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
Levitä täyte munakaslevyn pinnalle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteet ja kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti