torstai 30. maaliskuuta 2017

Parsakaalipyörykät

Parsakaalipyörykät sopivat lihapullan korvikkeeksi päivälliselle tai terveelliseksi iltapalaksi. Nämä pyörykät sopivat myös sellaisille herkuttelijoille, joiden ykkösvalinta parsakaali ei ole! Juustoon verhottuna ja miellyttävässä muodossa kera tulisen ja mausteisen salsan parsakaalipyörykät katoavat nopeasti! 


Parsakaalipyörykät
12 kpl 

50 g parsakaalia
1 dl juustoraastetta
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna

mausteeksi suolaa ja pippuria

Raasta parsakaali ja juusto raastinraudalla raasteeksi. Sekoita aineet kulhossa. Tarkista koostumus, mikäli taikinasta ei saa pyöriteltyä pehmeitä palleroita lisää korppujauhoja hieman, mikäli taas taikina hajoilee ja tuntuu liian kovalta lisää vielä toinen muna.
Pyöritä taikinasta palleroita ja aseta ne uuninpellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes parsakaalipyörykät ovat saaneet hieman väriä. Tarjoile tomaattisalsan kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti