1 kesäkurpitsa
1 kananmuna
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1½ dl öljyä
2½ dl korppujauhoja
1 dl maitoa
1½ dl parmesaani juustoa raastettuna
Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi juustohöylällä tai veitsellä.
Laita yhteen kuppiin vehnäjauhot. Toiseen kuppiin sekoita maito ja kananmuna keskenään. Kolmanteen kuppiin sekoita korppujauho, juustoraaste ja mausteet.
Pyörittele kesäkurpitsat vuorotellen jokaisessa kupissa: ensin vehnäjauhossa, sitten munamaidossa ja viimeiseksi korppujauhoseoksessa.
Kuumenna öljy pannulla ja paista siivuja noin 5 minuuttia puolivälissä kääntäen. Nauti heti sillä sipsit pysyvät rapeana vain hetken.
Laita yhteen kuppiin vehnäjauhot. Toiseen kuppiin sekoita maito ja kananmuna keskenään. Kolmanteen kuppiin sekoita korppujauho, juustoraaste ja mausteet.
Pyörittele kesäkurpitsat vuorotellen jokaisessa kupissa: ensin vehnäjauhossa, sitten munamaidossa ja viimeiseksi korppujauhoseoksessa.
Kuumenna öljy pannulla ja paista siivuja noin 5 minuuttia puolivälissä kääntäen. Nauti heti sillä sipsit pysyvät rapeana vain hetken.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti