perjantai 10. kesäkuuta 2016

Grillatut pekoniparsat


Kalenterit on käännetty kesään, grillit on tuotu pihoille,kesän herkut ovat saapuneet kauppoihin ja sieltä lautasille. Parsat paistuivat tällä kertaa grillissä, pekonipuvussa.    

Grillatut pekoniparsat

1 pkt parsaa
1 pkt pekonia

mausteseos:
1 rkl soijaa
1 rkl öljyä tai voita
1 tl fariinisokeria tai ruokokidesokeria
2 valkosipulin kynttä
pippuria myllystä


Tee mausteseos. Hienonna valkosipulit ja sekoita kaikki loput aineet keskenään.

Katkaise parsoista kovat kannat, kuori ja pese ne. Jos parsat ovat kovin paksuja ne kannattaa esikeittää kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Silloin ei ole vaaraa, että ne palaisi niin helposti grillissä ja grillausaika vähenee.


Kierittele jokaisen parsan ympärille pekonisiivu tiukasti. Valele pekoniparsoja mausteseoksella. Grillaa. Valele lisää mausteseosta sudilla grillauksen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti