torstai 12. marraskuuta 2015

Kanapastasalaatti

New Yorkissa Manhattanilla sijaitsevan Waldorf-Astoria hotellin klasikko Waldorfinsalaatti on hienostunut lounassalaatti. Lehtisalaattipedillä, omenaa, selleriä, saksanpähkinää ja paksu kastike joka on tehty majoneesista tai ranskankermasta.

Kupit nurin kanapastasalaattiin on lainattu elementtejä Waldorfinsalaatista. Raikas jopa hieman kirpeä Granny Smith omena, pähkinät sekä paksu ranskankermasta tehty kastike tuovat juhlavuutta arkiseen salaattiin. Kanapastasalaatti sopii valmistettavaksi omista suosikki aineista. Väriä salaattiin saa muutamalla kirsikkatomaatilla, jotka voi leikata koristeellisesti kukan muotoon.


Kanapastasalaatti

Salaattia
Hunajamelonia
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Vihreää omenaa
Fetajuustoa
Pastaa
Kanasuikaleita
Pähkinöitä

creme fraisea
dippikastike

Keitä makaronit kypsiksi. Paista kanasuikaleet ja mausta. Valitse haluamasi salaattiaineet ja pilko vihannekset ja fetajuusto kulhoon.Tee hunajamelonista palloja. Sekoita creme fraise ja dippikastike keskenään.

Sekoita keitetty makaroni, kanasuikaleet ja kastike ja lisää ne salaatin joukkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti