Vesirokko on vaivannut pahasti kupit nurin juniori osastoa. Taudin taltutukseen auttoi kuitenkin nämä herkulliset tartaletit. Tämä resepti on ranskalaisten hedelmätartalettien helpompi ja arkisempi versio. Herkullisuuteen helppous ei kuitenkaan vaikuta!
Helpot mustikkatarteletit
8 kappaletta
100 g voita tai margariinia
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
täyte:
200 g rahkaa
1 rlk sokeria
2 tl vaniljasokeria
mustikoita
Sulata voi mikrossa kuumaksi. Sekoita lusikalla joukkoon kaurahiutaleet, vehnäjauho ja sokeri. Laita taikina jäähtymään jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
Taputtele käsin taikina muffinssivuokien pohjille ja reunoille. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä hetken ennen kuin irrotat varovasti tarteletin vuuista.
Valmista täyte. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään. Voit myös käyttää valmiiksi maustettua rahkaa jolloin sokereita ei tarvita. Täytä tarteletit rahkalla ja koritele mustikoilla. Tarjoile heti.
Kiitos ,hyvä ajankohtainen ohje.
VastaaPoistaOikein hyvää torstai päivää sulle.
Hei, Hyvää alkavaa syksyä myös sinulle. Mukavaa, että ohje oli mieluinen.
VastaaPoistaNam! Näyttää hyvältä!
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua!