maanantai 5. syyskuuta 2016

Blogin 1 v. syntymäpäivä 5.9.2016 ja arvonta

Uskomatonta, että blogi on ollut totta jo kokonaisen vuoden!!! 

Aluksi tuntui ihmeelliseltä, että joku oli kiinnostunut lukemaan juttujamme ja kokeilemaan reseptejämme. Sitten saimme ystävien tuella voiton Kuukauden ruokahaasteessa ja blogiin tuli lisää lukijoita. Voittoreseptimme muuten löytyy täältä: Sadonkorjuun punajuuri-valkosuklaa crème brûlée

Voiton jälkeen halusimme panostaa joulukuuhun ja loimme oman joulukalenterin. Joulukalenteri projekti oli monellakin tavalla mielenkiintoinen. Reseptien haaliminen ja kokeileminen ei aina onnistunut täydellisesti. Epäonnistuneiden reseptien tilalle piti löytää jotain uutta ja saada se vielä onnistumaan. Lisäksi piti miettiä, että reseptit eivät olisi tylsiä vaan uusia vaihtoehtoja vanhoille jouluherkuille. 24 luukkua loi hieman paineita, ajankäytön suhteen ennen kaikkea. Ehdimmepä muutaman kerran miettiä: MIKSI halusimme tehdä joulukalenterin? No siksi, että oli kuitenkin kiva haastaa itseään. Ilahduttavinta oli kuulla kommentteja siitä, että joku odotti mitä seuraavasta luukusta paljastuisi! Joulukalenterin suosikkireseptimme on kinkkujoulutortut ja resepti niihin löytyy täältä: Kinkkujoulutortut

Joulukuun jälkeen blogistit olivat kuluttaneet energiansa loppuun. Blogissa siirryttiin elämään hiljaiseloa perusvarmoilla respeteillä ja resepti pankkia tyhjentämällä. 
Vaikka blogissa julkaistiin edelleen kerran viikossa, alkoi tuntua, että tarvitsimme taukoa. Aloimme suunnittelemaan kevättä ja kesää. Harkitsimme kesätaukoa. Pohdimme milloin pitäisimme lomaa blogista? 

Kevät teki ihmeitä, aurinko sai jähmeät blogistit sulamaan ja pääsimme uuteen vauhtiin. Kevään ja kesän aikana blogissa on haluttu huomioida satokausi- ja sesonkituotteita. Lisäksi olemme haudanneet paineet: onnistumisesta ja epäonnistumisesta, trendeistä ja uusista villityksistä. Olemme palanneet siihen mistä kaikki alkoi!  Yhdessä, herkullisen ruoan tekemiseen. Siihen olemme päässeet hassuttelemalla sekä pitämällä hauskaa yhdessä kokaten. Kevään ja kesä hauskimmat illat olivat kokkisota (reseptit täältä ja täältä) ja grilli-ilta kera valloittavien vartaiden (reseptit täältä). 

Lopputulos onkin se, ettei kesälomaa blogista tarvittu ja nyt kalenterit on käännetty syksyyn ja on tullut aika juhlia Kupit nurin blogin ensimmäistä vuosipäivää!!! 





Haluamme juhlistaa blogia kanssanne järjestämällä arvonnan. Osallistu arvontaan 9.9. 2016 mennessä jättämällä tämän postauksen alle kommenttina mieluisin Kupit nurin-blogimme resepti. Arvonnan voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä 10.9.2016. Palkintona on keittokirjapaketti, joka sisältää englannin kielisen Täydelliset naiset keittokirjan sekä Espanjan ruokakulttuuria sekä suosittuja reseptejä esittelevän keittokirjan Espanja. 

Kiitos teille ketkä olette meitä lukemalla ja kommentoimalla kannustaneet ja innostaneet. Kiitos myös läheisille, jotka ovat koemaistelleet reseptejämme ja kuunnelleet loputtomia monologejamme resepteistä, postauksien suunnittelusta ja blogin pitämisestä! 


Onnellisina ja kiitollisina nostamme juhlamaljat Kupit nurin 1-vuotispäivänä! 
Nina ja Kati 


10 kommenttia:

  1. Avokadobrownie on testattu, ja tosi hyvä ohje. Onnea synttärinä :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea ihanalle 1-vuotiaalle blogille! Olen hukannut johonkin blogin vaikka viime vuonna sieltä ahkerasti hainkin reseptejä. Toteutin mm skumppamuffinssit ja leipäjuustoporoherkun. Liityin nyt lukijaksi etten kadota tätä enää, niin ihania reseptejä että kokeilla pitäisi kaikkia.
    Mukana arvonnassa.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Arvonnassa mukana. Mieluisin resepti: Paprika-tomaattikeitto ja yrttilusikat.
    pirjo67@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Mansikkavaahtokarkkibrownievarras, olipas pitkä sana :) kipa89@windowslive.com

    VastaaPoista
  5. Lempparini on persikkarahkapiirakka :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Paras resepti on Whoopiet <3
    Terkuin Jaana Wuoristo

    VastaaPoista
  7. Espanjalainen munakas on monesti testattu ja sillä on oma paikkansa niin lounaana kuin joskus aamiaispöydässäkin.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Avokadobrownie <3
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Suosikkini on jokin leivonnaisista, hulluna avokadofanina vastaan vaikka avokadobrowniesit. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  10. Hei, arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistumisesta ja ihanista kommenteista :)

    VastaaPoista