lauantai 10. syyskuuta 2016

Arvonta on päättynyt: Arvonnan voittajan suosikki Whoopiet!



Blogimme 1. syntymäpäivän kunniaksi järjestetty arvonta on päättynyt! Voittajan selvittämiseksi käytimme random generaattoria ja voittajaksi se antoi numeron 6 eli Jaana!!! Laittaisitko Jaana sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen kupitnurin@gmail.com, jotta voimme sopia palkinnon lähettämisestä.





Tässä vielä arvonnan voittajan Jaanan suosikkiresepti: 

Whoopiet 
noin 15 kpl 

Taikina:

100g voita
1,5 dl sokeri
1 kananmuna
1 sitruunan kuori
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa sekaan kananmuna. Pese hyvin sitruuna ja raasta kuori seokseen. Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään ja sekoita seokseen. Lisää lopuksi maito. Laita taikina jääkaappiin jähmettymään vähintään puoleksi tunniksi.

Täyte: 

Noin 1 dl maustettua rahkaa esim. kuningatar


Noin 8 palaa suklaata
Strösseleitä tai tomusokeria koristeeksi

Ota taikina jääkaapista ja ala pyörittämään leivinpaperin päälle ne pieniksi palloiksi. Jätä leviämisvaraa, koska pallot leviävät kekseiksi uunissa. Paista 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes keksit ovat saaneet vähän väriä. Jätä keksit hetkeksi jäähtymään ennen täyttämistä.

Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Käännä keksit ympäri ja levitä jokaisen keksin päälle suklaata lusikalla tai pullasudilla (keksin tasaiselle puolelle). Lusikoi sen jälkeen rahka nokare joka toiseen keksiin. Valitse samankokoiset keksit ja paina ne yhteen. Voit koristella keksit tomusokerilla tai strösseleillä. Jos käytät strösseleitä, sulata päällekkin hieman suklaata, jotta strösselit tarttuvat kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti