tiistai 15. joulukuuta 2015

Luukku 15: Tomaattivuohenjuusto tulppaanit

                                                         Tomaattivuohenjuusto tulppaanit
10 kpl

1 pkt vuohenjuustoa (n. 100g)
kurkkupala
miniluumutomaatteja
kevätsipulia/ruohosipulia

Ota vuohenjuusto huoneenlämpöön pehmenemään. Ota kurkkua n. 10 cm pala, kuori se ja kaavi pienellä lusikalla kurkun pehmeät siemenet pois. Paloittele kurkku pieniksi paloiksi. Sekoita kurkkukuutiot vuohenjuuston joukkoon. 



Leikkaa tomaattiin viilto kannan puolelle, jonne kiinnitetään kevätsipuli. Leikkaa kaksi ristikkäistä viiltoa myös tomaatin yläpuolelle. Lisää täytettä hieman tomaatin sisällä pienellä lusikalla tai käsin. Tulppaanin terälehdet aukeavat, kun täytät sisustan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti