perjantai 4. joulukuuta 2015

Luukku 4: Täytetyt graavilohirullat



Täytetyt graavilohirullat


1 pkt tai 250g graavilohta
200g tuorejuustoa
½ sipuli
tilliä
ripaus mustapippuria
(1 tl sinappijauhetta)





Levitä graavilohisiivut osittain päällekkäin tuorekelmun päällä. Notkista tuorejuusto. Lisää juustoon pieneksi pilkottu sipuli ja tilli. Mausta ripauksella mustapippuria ja halutessasi sinappijauheella.

Levitä juustoseos graavilohen päälle ja kääri rullalle kuin kääretorttu. Laita rulla hetkeksi pakastimeen kunnes se hieman kovettuu. Leikkaa terävällä veitsellä rullasta paloja ja koristele tillillä.

Lähde: http://www.suomalainenjoulu.fi/taytetyt-graavilohirullat




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti