lauantai 5. joulukuuta 2015

Luukku 5: Hunajapaahdetut cashewpähkinät

Hunajapaahdetut cashewpähkinät


2 dl cashew pähkinöitä
1 rkl hunajaa
1 rkl vettä
1 rkl öljyä
½ dl ruskeaa tai ruokokide sokeria
½ tl suolaa
½ tl kanelia (halutessasi)

Lämmitä pienessä kattilassa keskilämmöllä öljy, hunaja ja vesi. Sekoita aineet hyvin keskenään. Kun seos kiehuu, piennennä lämpöä ja lisää mantelit. Sekoita manteleita niin, että ne ovat täysin seoksen peitossa. Sekoittele kunnes mantelit ovat imeneet nesteen ja kattilan pohja on kuiva. Sammuta lämpö ja lisää sokeri, suola ja kaneli. Sekoita hyvin, kunnes sokeriseos on tasaisesti manteleiden ympärillä. Kaada mantelit jäähtymään. Jäähdyttyään mantelit ovat valmiita nautittavaksi!



Lähde: http://lbfbysilvialee.blogspot.ca/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti