lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19: Päärynähomejuustosarvet

Päärynähomejuustosarvet
12 kpl

200g margariinia
5½ dl vehnäjauhoja
2 dl piimää
50g hiivaa
1 tl suolaa

Täytteen voit valita mieltymystesi mukaan. Kupit nurin jouluisessa versiossa päärynää maustettiin kanelilla ja pienellä nokareella sinihomejuustoa. 

Nypi margariini jauhojen joukkoon. Lisää hiiva huoneenlämpöiseen piimään, lisää suola. Alusta taikina. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kummastakin puolikkaasta ympyrä. Jaa kummatkin ympyrät kuuteen osaan. Erottele kolmiot kummastakin taikinaympyrästä. Asettele täytteeksi hieman päärynää ja homejuustoa kolmion alaosaan. Rullaa taikinaa kohti kolmion kärkeä. Voitele kananmunalla. Paista 225 asteessa n. 10 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti